Το pharmacy-greece.com παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών με  ενημερώσεις σε νέα προϊοντα, θέματα υγείας και επιστημονικές ενημερώσεις. Τα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τις ενέργειες τους εκεί που απαιτείται ο κωδικός πρόσβασης τους, συμφωνούν να λαμβάνουν ενημερωτικά email και sms για ενημέρωση από τον δικτυακό αυτό χώρο. Επίσης συμφωνούν να ειδοποιούν το pharmacy-greece.com για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε παραβίαση του λογαριασμού τους.

 

Το pharmacy-greece.com δεν οφείλεται για καμία ή όποια βλάβη και αν προκύψει από την μη τήρηση των όρων χρήσης των μελών του. Η διαγραφή ενός μέλους μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν ενημέρωσης στο email επικοινωνίας. Το μέλος αποδέχεται ότι το pharmacy-greece.com μπορεί να διαγράψει ένα μέλος σε περιπτώσεις που πιστεύει ότι έχει υπερβεί τους όρους χρήσης και έχει βλάψει τον δικτυακό αυτό χώρο.

 

 

 Όλο το περιεχόμενο του pharmacy-greece.com , φωτογραφίες, εικόνες, κείμενα, ενημερωτικά άρθρα, ενημερωτικά μηνύματα, ενημερωτικά δελτία, γραφικά, σχέδια, καθώς και παρεχόμενες υπηρεσίες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο pharmacy-

 greece.com και προστατεύονται από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή και τροποποίηση όλων των ανωτέρω.

 

 

 

Το pharmacy-greece.com θα παραδίδει τα προϊόντα κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης των στοιχείων της παραγγελίας και σε περίπτωση προσωρινής έλλειψης προϊόντων οφείλει να ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο και να τροποποιεί την παραγγελία του.

 

 

 

Τα στοιχεία των μελών του pharmacy-greece.com είναι προσωπικά και μόνο προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν διανέμονται ούτε φανερώνονται σε κανέναν παρά είναι μόνο για την χρήση των υπηρεσιών pharmacy-greece.com.

 

 

 

Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά της εγγραφή, παραγγελία και περιήγηση μελών και μή μελών στο pharmacy-greece.com παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email και στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

   

Το pharmacy-greece.com είναι υποχρεωμένο να τηρεί την απόφαση Ζ1-496/2000 και το νόμο 2251/1994 για πωλήσεις από απόσταση και Προστασία του Καταναλωτή.

 

   

Το pharmacy-greece.com οφείλει να ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τελική τιμή, τα έξοδα αποστολής – μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής που επιλέγει ο πελάτης, τον τρόπο και χρόνο παράδοσης, τις προσωρινές ελλείψεις προϊόντων κατόπιν παραγγελίας από τον υποψήφιο αγοραστή, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και της τιμής.

 

 

 

Η πρόσβαση στις σελίδες του pharmacy-greece.com δεν έχει κανένα επιπλέον κόστος χρήσης πλέον του τιμολογιακού καθεστώτος για τη γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παρόχους και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.

 

 

 Ακύρωση παραγγελίας γίνεται πριν φτάσει στο τελικό στάδιο επεξεργασίας της – μεταφορά της από τον διανομέα, κατόπιν αποστολής email και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

 

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, εάν η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχθεί, δεν έχει ανοιχθεί  η συσκευασία-φ΄άκελος αποτολής απο πλευράς μας όπου επάνω φέρει το voucher αποστολής , με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Δεν επιστρέφονται για λόγους ασφαλείας βρεφικές τροφές και γάλατα , κτηνιατρικά καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα βρεφικής περιποίησης. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή . 


Σε περίπτωση παραλαβής -παράδοσης προβληματικών προϊόντων από την μεταφορική -διανομέα ή εταιρία διενεργείται έλεγχος που μπορεί να διαρκέσει  έως και 60 ημέρες από την ιδια την μεταφορική  για να εντοπιστεί που πραγματικά έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα του προίόντος.

 

 

 Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί συμφωνία - δέσμευση μεταξύ του pharmacy- greece.com και του επισκέπτη / μέλους/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του.

Επιλέγοντας συμφωνώ με τους όρους χρήσεις ώστε να προχωρήσει η παραγγελία μου,  συμφωνώ με όλα τα ανωτέρω και δεν ΄δέχονται καμία αμφισβήτηση.

Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2,00€.

-Για αποστολές σε χερσαίους προορισμούς τα έξοδα αποστολήςείναι 2,80 €.

-Για αποστολές σε νησιωτικούς προορισμούς τα έξοδα αποστολήςείναι 3,8 €.

-Για αποστολές σε δυσπρόσιτους προορισμούς τα έξόδα είναι 7.00 €- Για τραπεζική κατάθεση οι λογαριασμοί της τράπεζας είναι:

Τράπεζα Πειραιώς: GR 130172027000 5027024997344

Εθνική Τράπεζα: IBAN GR2301100790000007944003800


Επιλέγοντας συμφωνώ με τους όρους χρήσεις ώστε να προχωρήσει η παραγγελία μου,  συμφωνώ με όλα τα ανωτέρω και δεν ΄δέχονται καμία αμφισβήτηση.